El-eftersyn - din vej til det gode hussalg

Skal du sælge dit hus, din ejerlejlighed eller måske din andelsbolig? Under alle omstændigheder har du brug for en kompetent elektriker, der kan udføre et korrekt el eftersyn, så du kan få et godt hussalg. Her er Dansk-Eltjek ApS det perfekte valg, da vi udfører alle former for el-arbejde.

Bor du på Østerbro, Nørrebro eller et andet sted i København eller omegn, så skal du endelig kontakte os, hvis du har brug for hjælp til et el-eftersyn. Vi vil meget gerne hjælpe dig til et mere sikkert hussalg, hvor en autoriseret elektriker gennemgår dine elektriske installationer og udformer en komplet tilstandsrapport til dig.

Hvad indebærer et el eftersyn?

Et el eftersyn er helt simpelt en systematisk gennemgang af alle elektriske installationer i din bolig:

  • Vi gennemgår stikkontakter og lampeudtag
  • Vi kontrollerer din el-tavle og udfører relevante målinger
  • Vi foretager en måling af fejlstrømsafbrydere
  • Vi kontrollerer lavvoltinstallationer og diverse el-installationer
  • Vi vurderer risiko for elektriske stød

Vores priser på el-service afhænger selvfølgelig af, hvor omfattende et el-eftersyn, der skal foretages. Ønsker du en pris, må du hellere end gerne kontakte os og fortælle om projektet, så vi kan finde et godt tilbud til dig.

En tilstandsrapport er din sikkerhed

Ved salg af lejlighed eller ved hussalg er det en god idé at have en korrekt tilstandsrapport over de el-installationer, der er i dit hus. Vi finder fejl, mangler og eventuelle ulovlige installationer og udformer en tilstandsrapport til dig.

Tilstandsrapporten er din garanti for, at køber ikke bagefter påstår fejl og mangler, der ikke var gældende under vores el eftersyn. Vores tilstandsrapport har fokus på installationernes funktionsdygtighed, og den baserer sig på de regler, der var gældende, da installationerne blev udført.

Du har en tilstandsrapport på vores el eftersyn 4-7 dage efter vi har foretaget el eftersynet. Ønskes en hurtigere ekspedition kan du få en rapport indenfor 24-48 timer mod et tillægsgebyr.

Skal vi give dig et godt tilbud på el eftersyn?

Kontakt os på telefon 26 13 12 11 eller e-mail hc@dansk-eltjek.dk for en uforpligtende snak om vores ydelser. Ønsker du blot mere info eller et godt tilbud, er vi mere end villige til at fortælle dig om det.

Vi glæder os til at tale med dig og udføre et professionelt el-eftersyn på din bolig.​

Kontakt os ved spørgsmål

Har du spørgsmål vedørende en konkret el-opgave, så udfyld gerne denne formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dansk-Eltjek ApS

Kører i hele Storkøbenhavn


CVR: 40907998

Autorisationsnummer: EFUL-14872

Aut​orisation udstedt af:

Ring eller skriv til mig

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud? 

E-mail: hc@dansk-eltjek.dk