Skal du sælge dit hus, din ejerlejlighed eller måske din andelsbolig? Under alle omstændigheder har du brug for en kompetent elektriker, der kan udføre et korrekt el eftersyn, så du kan få et godt hussalg. Her er Dansk-Eltjek ApS det perfekte valg, da vi udfører alle former for el-arbejde.

Kontakt os i dag

El eftersyn på Nørrebro og Østerbro i København

​Bor du på Østerbro, Nørrebro eller et andet sted i København eller omegn, så skal du endelig kontakte os, hvis du har brug for hjælp til et el-eftersyn. Vi vil meget gerne hjælpe dig til et mere sikkert hussalg, hvor en autoriseret elektriker gennemgår dine elektriske installationer.

​Hvad indebærer et el eftersyn?

Et el eftersyn er helt simpelt en systematisk gennemgang af alle elektriske installationer i din bolig:

  • Vi gennemgår stikkontakter og lampeudtag
  • Vi kontrollerer din el-tavle og udfører relevante målinger
  • Vi foretager en måling af fejlstrømsafbrydere
  • Vi kontrollerer lavvoltinstallationer og diverse el-installationer
  • Vi vurderer risiko for elektriske stød​

Vores priser på el-service afhænger selvfølgelig af, hvor omfattende et el-eftersyn, der skal foretages. Ønsker du en pris, må du hellere end gerne kontakte os og fortælle om projektet, så vi kan finde et godt tilbud til dig.

​Din sikkerhed

Ved salg af lejlighed eller ved hussalg er det en god idé at have en korrekt oversigt over de el-installationer, der er i dit hus. Vi finder fejl, mangler og eventuelle ulovlige installationer.

Dette er din garanti for, at køber ikke bagefter påstår fejl og mangler, der ikke var gældende under vores el eftersyn. Vi har fokus på installationernes funktionsdygtighed, og den baserer sig på de regler, der var gældende, da installationerne blev udført.

​Skal vi give dig et godt tilbud på el eftersyn?

Kontakt os på telefon 26 13 12 11 eller e-mail hc@dansk-eltjek.dk for en uforpligtende snak om vores ydelser. Ønsker du blot mere info eller et godt tilbud, er vi mere end villige til at fortælle dig om det.

​Vi glæder os til at tale med dig og udføre et professionelt el-eftersyn på din bolig.​