Dansk-Eltjek ApS er din lokale EL installatør i Holte, Nørrebro, Østerbro eller andre omkringliggende områder nær København. Vi sikrer, at dit el-system er effektivt og sikkert. Vi har mange års erfaring med el-installationer, og vores ekspertise og viden sikrer dig en professionel og pålidelig service hver gang.

Kontakt os i dag

Hvad kan du forvente
fra en EL installatør?

En EL installatør er en fagperson, der installerer, vedligeholder og reparerer elektriske installationer i både private og virksomheder. En EL installatør har en bred viden om elektriske systemer og er i stand til at udføre forskellige opgaver, lige fra mindre reparationer til større installationsprojekter.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos Dansk-Eltjek ApS er vores professionelle og certificerede elektrikere klar til at hjælpe dig med alle dine el-installationsbehov. Vi tilbyder en bred vifte af EL-installationstjenester, herunder:

  • Installation af nye el-systemer
  • Installation af belysning
  • Installation af stikkontakter, afbrydere, udtag og lysdæmpere
  • Installation af intelligente el-systemer
  • Arbejde med el-tavler, HFI- eller HPFI-afbryder
  • Reparation og udskiftning af gamle el-systemer
  • Opgradering af eksisterende el-systemer
  • Installation af varmepumper og klimaanlæg
  • Udskiftning af materiel, hvor spændingen er mere end 230 volt

Vi arbejder altid med den nyeste teknologi og udstyr, så vi kan sikre, at dit el-system fungerer effektivt og sikkert.

Kontakt din lokale
EL installatør i dag

Når du skal have foretaget et eftersyn eller installeret nye el-installationer er det vigtigt at du kontakter en professionel EL installatør. For det første kan det være livsfarligt hvis du ikke ved hvad du laver. For det andet er det ofte ulovligt at arbejde med EL installationer når du ikke er en professionel EL installatør.

Hos Dansk-Eltjek ApS er vi klar til at hjælpe dig med alle dine el-installationsbehov. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og en pålidelig og professionel service, der sikrer, at du altid kan regne med os.

Så har du brug for en autoriseret EL installatør i Holte, Nørrebro, Østerbro eller andre omkringliggende områder nær København er du mere end velkommen til at kontakte os i dag på tlf. 26 13 12 11 for en uforpligtende snak om dine behov for EL-installationer eller el tjek, og lad os hjælpe dig med at sikre et sikkert og effektivt el-system.

Alternativt kan du også skrive til os gennem vores kontaktformular eller direkte til vores e-mail: hc@dansk-eltjek.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan, med et uforpligtende tilbud.

Vi ser frem til at hører fra dig og hjælpe dig med din opgave.