Certificeret EL tjek på Nørrebro og omegn

Velkommen til Dansk-Eltjek ApS, dit professionelle og pålidelige valg når det kommer til El Tjek på Nørrebro og andre steder i København. Vi er en virksomhed med mange års erfaring inden for el-branchen, og vores ekspertise og kompetencer sikrer dig en problemfri og effektiv el-service.

Vi ved, hvor vigtigt det er at have et sikkert og pålideligt el-system, og vi er her for at hjælpe med at sikre, at dit el-system fungerer optimalt og uden risiko for brand eller andre farer.

Vores team af certificerede elektrikere har den nyeste viden og teknologi inden for el-branchen, og vi står altid klar til at hjælpe dig med enhver form for El Tjek. Vi udfører alt lige fra mindre reparationer til større projekter og installationer, og vi sætter en ære i at yde den bedste service til vores kunder.

Kontakt os i dag

Autoriseret EL tjek

El Tjek er en vigtig del af at sikre, at dit el-system fungerer optimalt og sikkert. En regelmæssig El Tjek kan hjælpe med at identificere eventuelle problemer eller fejl, før de udvikler sig til større og dyrere problemer.

Hos Dansk-Eltjek ApS anbefaler vi, at du får foretaget et El Tjek mindst en gang om året, eller efter behov. Et El Tjek kan omfatte alt lige fra at teste dine stikkontakter og el-installationer til at kontrollere dine sikkerhedsanordninger og -systemer.

Vi kan hjælpe dig med alle former for El Tjek, herunder:

 • Installationstjek
 • ​Driftstjek
 • Sikkerhedstjek
 • Serviceeftersyn​
 • ​Fejlsøgning
 • ​Tjek af el-tavle
 • ​Måling af fejlstrømsafbrydere
 • ​Stikkontakter, lampeudtag m.m.
 • ​Lavvoltinstallationer
 • ​El-installationer
 • ​Vurdering af risiko for elektriske stød

​Vi kan også hjælpe dig med at opgradere dit el-system til den nyeste teknologi, så du kan få mest muligt ud af dit el-system og spare på energiregningen.

​Hvad koster et EL tjek?

Når du bestiller en elektriker hos Dansk-Eltjek ApS kan du altid regne med konkurrencedygtige priser. Priserne på arbejdet afhænger mest af alt af opgavens omfang. Det kan variere meget da hver opgave er forskellig. Men ønsker du en præcis pris på el tjek giver vi hellere end gerne et uforpligtende tilbud når vi kender opgavens omfang. Vi sætter en stor ære i at udføre alt el arbejde i top kvalitet så kunden altid får en god løsning til en fornuftig pris.

​Kontakt os i dag for en uforpligtende snak

Hos Dansk-Eltjek ApS står vi altid klar til at hjælpe dig med dine el-behov. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og en professionel og pålidelig service, der sikrer, at du altid kan regne med os.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om dine behov for El Tjek, og lad os hjælpe dig med at sikre et sikkert og pålideligt el-system

Ring i dag på tlf: 26 13 12 11, eller skriv til os via e-mail: hc@dansk-eltjek.dk eller via vores kontaktformular. Så giver vi et uforpligtende tilbud.