Autoriseret el-tjek ved fraflytning af lejlighed

Skal du fraflytte din lejlighed? I så fald har du behov for en kyndig elektriker, der kan udføre dit el-tjek. Hos Dansk-Eltjek ApS har vi erfarne elektrikere, som kender til alle regler og aflæsninger, når det kommer til korrekt eftersyn af din bolig.

Bor du på Østerbro, Nørrebro eller et andet sted i København og omegn, kommer vi gerne og hjælper dig med at gennemgå dine el-installationer. Vi foretager en systematisk gennemgang, hvor vi tjekker for fejl og mangler samt eventuelle ulovlige installationer i din bolig.

Kontakt os allerede i dag, og du har en tilstandsrapport efter maks. 7 hverdage.

El tjek - de vigtigste målinger til din tilstandsrapport

Vi foretager et el-tjek og på baggrund af dette, udformer vi en tilstandsrapport med fokus på installationernes funktionsdygtighed. Vi vurderer, om de opfylder de lovmæssige krav, der var gældende, da installationerne blev udført. Vi ser bl.a. på:

  • ​Tjek af el-tavle
  • ​Måling af fejlstrømsafbrydere
  • ​Stikkontakter, lampeudtag m.m.
  • ​Lavvoltinstallationer
  • ​El-installationer
  • ​Vurdering af risiko for elektriske stød

Du kan med fordel bruge os til dit el-tjek ved hussalg, salg af ejerlejlighed eller andelsbolig.

Hvad koster et el-tjek?

Vores priser på et el-tjek afhænger af opgavens omfang. Ønsker du en eksakt pris, skal du blot fortælle os, hvad opgaven omhandler. Til gengæld lover vi dig konkurrencedygtige priser, professionelle elektrikere og veludført arbejde.

Som sagt har du din tilstandsrapport 4-7 dage efter el-tjekket, men ønskes rapporten hurtigere end dette, kan vi levere den indenfor 24-48 timer mod et ekspresgebyr. Lad os vide, hvis det er noget, du ønsker.

Ønsker du et godt tilbud på en elektriker?

En elrapport over dine el-installationer er din sikkerhed for, at alt er korrekt udført, når din bolig skal sælges. På den måde kan køber ikke påstå andet, når handlen er gået igennem.

Kontakt os på ​26 13 12 11 eller hc@dansk-eltjek.dk for en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig. Her får du altid det bedst mulige tilbud på el tjek.

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Book et el-tjek

Udfyld nedenstående formular for at booke el-tjek, og Vi vender retur hurtigst muligt.​

Boligtype *

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dansk-Eltjek ApS

Kører i hele Storkøbenhavn


CVR: 40907998

Autorisationsnummer: EFUL-14872

Aut​orisation udstedt af:

Ring eller skriv til mig

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud? 

E-mail: hc@dansk-eltjek.dk